ΝΕΑ

Anne Hathaway: Μιλάει για την audition που έπρεπε να φιλήσει 10 άντρες στις αρχές του 2000

H Anne Hathaway μπορεί να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της, με μια καριέρα που ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα πήγαν όπως ονειρεύτηκε.

Σε μια νέα συνέντευξη στο V Magazine, η ηθοποιός αποκάλυψε πως για τις ανάγκες μιας audition στις αρχές του 2000 χρειάστηκε να φιλήσει 10 άντρες για να τεστάρουν την χημεία τους. Πιο συγκεκριμένα, η Hathaway είπε: «Πίσω στη δεκαετία του 2000 - και αυτό μου συνέβη - θεωρούνταν φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν τη χημεία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις».

«Μου είπαν: "Έχουμε 10 άντρες που έρχονται σήμερα και εσύ είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;". Και σκέφτηκα, "Συμβαίνει κάτι με μένα;", γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Μου φάνηκε αηδιαστικό.Έτσι, προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα», συνέχισε.

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν είναι κάτι για το οποίο κρατάει κακία, γιατί έτσι ήταν η εποχή. «Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει», είπε. «Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα».