ΝΕΑ

Emma Stone: Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα που θέλει να την αποκαλούν

Σε πόσες συνεντεύξεις έχουμε ακούσει την Emma Stone να διορθώνει τον δημοσιογράφο και να επιμένει να την φωνάζουν Emily; Κι όμως, η Emma Stone θέλει να την αποκαλούν με το πραγματικό της όνομα, ενώ εξηγεί γιατί το άλλαξε.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Reporter η Stone, αποκάλυψε πως επιθυμεί να την αποκαλούν με το πραγματικό της όνομα "Emily" και έδωσε πάσα στον δημοσιογράφο να ρωτήσει, με τι όνομα την φωνάζουν οι συνεργάτες της. «Όταν τους γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι το κάνουν», απάντησε εκείνη.

Όπως είπε, ένας από τους λόγους που αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα της σε Emma, ήταν επειδή μια άλλη ηθοποιός με το όνομα Emily Stone ήταν ήδη εγγεγραμμένη στο SAG-AFTRA. «Τότε φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια. Για κάποιο λόγο, είπα, "Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Απλώς φώναξέ με Emily". Ο Nathan με αποκαλεί Εm, κάτι που είναι πιο εύκολο», είπε. “Μεγαλώνοντας, ήμουν σούπερ ξανθιά και το πραγματικό μου όνομα είναι Emily, αλλά ήθελα να με φωνάζουν Emma λόγω της Baby Spice και μαντέψτε τι; Τώρα είμαι”, συνέχισε.

“Δεν ήταν απαραίτητα εξαιτίας της, αλλά ναι, στη δευτέρα δημοτικού, πήγα στη δασκάλα την πρώτη μέρα και της ζήτησα να με φωνάζει Emma; Ναι, το έκανα”.

“Και ήταν εξαιτίας της Emma Lee Bunton από τις Spice Girls; Ναι, ήταν“, κατέληξε.