ΝΕΑ

AVANT PREMIERE "ASTEROID CITY" I 21 ΙΟΥΝΙΟΥ!

Έχουμε Avant Premiere της ρομαντικής κομεντί επιστημονικής φαντασίας «Asteroid City» την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο κεντρικό K Cineplex Nicosia η ώρα 19:30! Εάν θέλετε να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση για να απολαύσετε την ταινία τότε στείλτε μήνυμα στο 3344 με την ένδειξη Movie, το ονοματεπώνυμο, την πόλη και την ηλικία σας!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Scarlett Johansson,Tom Hanks, Jason Schwartzman

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ένα σαββατοκύριακο του 1955, κάπου στην έρημο των νοτιοδυτικών ΗΠΑ. Στην Asteroid City, γνωστή για έναν γιγάντιο κρατήρα από μετεωρίτη και ένα παρατηρητήριο ουράνιων σωμάτων, στρατός και αστρονόμοι υποδέχονται πέντε νεαρούς βραβευμένους εφευρέτες. Όχι πολύ μακριά, πέρα από τους λόφους, διακρίνονται «μανιτάρια» από ατομικές δοκιμές. Αυτό που ξεκινάει ως ένας φόρος τιμής στα επιτεύγματα των νεαρών αστεροσκόπων θα εξελιχθεί στην υποδοχή ενός απρόσμενου εξωγήινου επισκέπτη.

Η Asteroid City βρίσκεται αποκλεισμένη και ο στρατός ανακοινώνει μια επίσημη ιστορία συγκάλυψης. Όμως, οι πολύ ώριμες για την ηλικία τους ιδιοφυίες έχουν ένα σχέδιο ώστε τα πραγματικά συμβάντα να διαρρεύσουν στον υπόλοιπο κόσμο…