ΝΕΑ

AVANT PREMIERE "MADAME WEB" - 14/02

Έχουμε Avant Premiere της ταινίας "MADAME WEB" την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο Rio Cinema στο Nicosia Mall η ώρα 19:45!

Εάν θέλετε να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση για να απολαύσετε την ταινία τότε στείλτε μήνυμα στο 3344 με την ένδειξη Movie, το ονοματεπώνυμο, την πόλη και την ηλικία σας!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σε μια ανατροπή των κλασικών υπερηρωικών ταινιών, η Madame Web εξιστορεί την αυτοτελή ιστορία της γέννησης μιας από τις πλέον αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel. Στη γεμάτη αγωνία περιπέτεια πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) στο ρόλο της περίφημης Cassandra Webb δίπλα στις Sydney Sweeney (Euphoria), Isabela Merced (Transformers: The Last Knight) και Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife). Τη σκηνοθεσία υπογράφει η SJ Clarkson (Jessica Jones, The Defenders). 

H Cassandra Webb (Dakota Johnson), μια διασώστρια στο Μανχάταν, αναπτύσσει την ικανότητα να δει το μέλλον…. Συνειδητοποιεί μάλιστα ότι μπορεί και να το αλλάξει. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, την Julia, την Anya και την Mattie. Όλες μαζί προορίζονται για ένα υποσχόμενο πεπρωμένο... αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν.