ΝΕΑ

AVANT PREMIERE "A Quiet Place: Day One" - 26/06

Έχουμε Avant Premiere της ταινίας "A Quiet Place:Day One" στο κεντρικό K Cineplex στην Έγκωμη την Τετάρτη 26 Ιουνίου η ώρα 19:30!

Εάν θέλετε να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση για να απολαύσετε την ταινία τότε στείλτε μήνυμα στο 3344 με την ένδειξη Movie, το ονοματεπώνυμο, την πόλη και την ηλικία σας!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:


Από την Paramount Pictures, η prequel ταινία "A Quiet Place: Day One", μια νέα προσθήκη στο sci-fi franchise του Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski).Μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας του 2018 και του sequel το 2020, το "A Quiet Place: Day One" μεταφέρει το κοινό πίσω στην πρώτη μέρα, όταν εξωγήινα πλάσματα εμφανίστηκαν στην Γη και έφεραν τον όλεθρο στη Νέα Υόρκη.

Πρωταγωνιστούν οι Λουπίτα Νιόνγκο (Lupita Nyong'o), Άλεξ Γουλφ (Alex Wolff), Τζιμόν Χούνσου (Djimon Hounsou) και Τζόζεφ Κουίν (Joseph Quinn), οι οποίοι «αγωνίζονται να επιβιώσουν από την αρχική επίθεση μετά την εμφάνιση των θανατηφόρων πλασμάτων που βασίζονται στον ήχο».

«Ζήστε την εμπειρία της ημέρας που ο κόσμος σώπασε», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. Είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία που σκηνοθετεί ο Μάικλ Σαρνόσκι (Michael Sarnoski), ενώ έγραψε το σενάριο βασισμένο σε μία πρωτότυπη ιδέα του δημιουργού του franchise Τζον Κρασίνσκι.