ΝΕΑ

Φήμες θέλουν την Adele να έχει ηχογραφήσει κρυφά νέο άλμπουμ!

Η Adele σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το The Sun, τον τελευταίο χρόνο γράφει και ηχογραφεί κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας το νέο της άλμπουμ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το The Sun, η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό γράφει πρώτη φορά τραγούδια που μιλούν για την αγάπη και πως είναι να είσαι ερωτευμένη/ος.

Η νικήτρια Grammy, μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε τραγούδια που μιλούν για χωρισμό και πόνο, ωστόσο, αυτή τη φορά σύμφωνα με την πηγή: "έχει εμπνευστεί από την αγάπη που βρήκε στο πρόσωπο του αρραβωνιαστικού της, Rich Paul".

Εκτός από το άλμπουμ, η Adele πρόκειται να κάνει ακόμη μια έκπληξη στους θαυμαστές της, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα shows στο Las Vegas. Όπως είπε η ίδια στο τελευταίο της "Weekends with Adele": "Το να παίζω για 4.000 άτομα σε 34 νύχτες, δεν μου φτάνει, και το ξέρω αυτό, οπότε θα επιστρέψω.

Θα επιστρέψω για μερικές εβδομάδες τον Ιούνιο, και θα το τραβήξουμε (σε βίντεο), θα το κυκλοφορήσουμε για να είμαστε σίγουροι πως όποιος θέλει να παρακολουθήσει το show θα μπορέσει.

Και μετά θα επιστρέψω από το καλοκαίρι, τον Αύγουστο και θα συνεχίσω μέχρι το τέλος του Φθινόπωρου." συνέχισε.

Περιμένουμε πολλά από την Adele, να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες επιτυχίες!