ΝΕΑ

Ο Ed Sheeran, ο Harry Styles και η Adele μεταξύ των πλουσιότερων Βρετανών κάτω των 35 ετών

Ο Ed Sheeran, ο Harry Styles και η Adele έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των πλουσιότερων του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 35 ετών, σύμφωνα με τη Sunday Times

Η λίστα, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, μετρά αντίστροφα τους 35 πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 35 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μεταξύ των αθλητικών θρύλων, συμπεριλαμβανομένων των Rory McIlroy και Anthony Joshua, ηθοποιών και επιχειρηματιών, εμφανίζονται επίσης τρεις Βρετανοί μουσικοί.

Αυτά είναι τα pop icons Ed Sheeran, Adele και Harry Styles, με την περιουσία τους να φτάνει μέχρι και τις 300 εκατομμύριες λίρες.

harry styles

Έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, ο Sheeran, στα 32 του, έχει την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ των τριών μουσικών. Βρίσκεται στην 7η θέση με περιουσία 300 εκατομμυρίων λιρών.

Η Adele φέρεται να βρίσκεται στην 9η θέση στη λίστα. Σε ηλικία 35 ετών, η γεννημένη στο Λονδίνο τραγουδίστρια εκτιμάται ότι έχει στο όνομά της 165 εκατομμύρια λίρες, έχοντας πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Το τελευταίο από αυτά ήταν το «30», το τέταρτο στούντιο LP της που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021.

Ο Styles εμφανίζεται, επίσης, στη λίστα από τους Sunday Times, με τον 29χρονο να έχει περιουσία ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών. Ο σόλο καλλιτέχνης και πρώην σταρ των One Direction κέρδισε τον τίτλο του άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο της περασμένης χρονιάς, με το τρίτο στούντιο άλμπουμ «Harry's House», που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022.

Οι αστέρες της σειράς ταινιών Harry Potter, ο Daniel Radcliffe και η Emma Watson, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα με τους ηθοποιούς να έχουν περιουσία 92 εκατομμυρίων και 62 εκατομμυρίων λιρών, αντίστοιχα.