ΝΕΑ

Η Adele αποκαλύπτει αυτό που πιστεύει ότι είναι «το καλύτερο τραγούδι καραόκε» - και δεν είναι δικό της

Η Adele μπορεί να έχει μια πληθώρα δικών της επιτυχιών, αλλά όσον αφορά το καραόκε, προτιμά να τραγουδά μία από, μία εντελώς διαφορετική παγκόσμια ποπ αίσθηση: τη Lady Gaga.

Σε ένα βίντεο, που τραβήχτηκε σε μια από τις πρόσφατες συναυλίες της, στο Weekends With Adele στο Λας Βέγκας, η τραγουδίστρια του "Easy on Me", ξέκλεψε μια στιγμή ανάμεσα στα τραγούδια, για να συνομιλήσει με τους θαυμαστές της στο κοινό. «Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο τραγούδι καραόκε για να κάνεις;» είπε σε έναν θαυμαστή της. «Τ_ο Bad Romance_» της Lady Gaga».

Η μουσικός συνέχισε να τραγουδά με ενθουσιασμό την εμβληματική εισαγωγή στο smash της Gaga το 2009 - "Ra ra ah ah ah, roma ro ma ma" - προσθέτοντας ότι το τραγούδι είναι "τόσο διασκεδαστικό".

Όμως, παρόλο που είναι μια από τις μοναδικές, εν ζωή, γυναίκες με τόση εμπειρία ερμηνείας, όσο η Gaga, η Adele παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα μέρος του τραγουδιού που εξακολουθεί να την παρασύρει. «Όταν αρχίζει να μιλά γαλλικά, δεν έχω ιδέα τι λέει», είπε και ανασήκωσε τους ώμους της.