ΝΕΑ

Η Adele ζηλεύει που δεν ήταν στη συναυλία της Madonna στο Λονδίνο - Τι είπε η τραγουδίστρια

Η Adele μας υπενθυμίζει ακόμη μια φορά πως είναι μια από εμάς. Όπως είπε στη συναυλία της στο Weekends with Adele στο Colosseum στο Caesar’s Palace στο Λας Βέγκας, θέλει πολύ να δει το The Celebration Tour της Madonna, και πιο συγκεκριμένα, ιδανικά θα ήθελε να είχε παρευρεθεί στη συναυλία της βασίλισσας της ποπ στο Λονδίνο.

Διασχίζοντας τη σκηνή ενώ τραγουδούσε το «Bad Romance» της Lady Gaga, η Adele ρώτησε με ενθουσιασμό το κοινό: «Ξέρετε ότι η Madonna έκανε την έναρξη της περιοδείας της απόψε στο Λονδίνο. Έχουμε θαυμαστές της Madonna εδώ απόψε;»

Όταν η αίθουσα έσκασε σε χειροκροτήματα, η Adele σήκωσε και εκείνη το χέρι, σαν μια απλή θαυμάστρια. «Αγαπώ τη Madonna και είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένη», είπε, προσθέτοντας ότι ήταν χαρούμενη που η Madonna ένιωσε καλύτερα και μπόρεσε να ξεκινήσει την περιοδεία της μετά από νοσηλεία τον Ιούνιο.

«Ζηλεύω πολύ που δεν ήμουν στο σόου του Λονδίνου, αλλά θα τη βλέπω όποτε περνάει στο Λος Άντζελες. Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένη», είπε η Adele.

Η Madonna επέστρεψε στη σκηνή για τα γιορτάσει την πολυετή καριέρα της στο O2 του Λονδίνου αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας μια περιοδεία 78 συναυλιών.