ΝΕΑ

Adele: Επιστρέφει στις περιοδείες;

Λιγές μερές μετά την απόφαση της να απέχει ένα διάστημα από τη μουσική, η Adele, όπως φαίνεται είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις περιοδείες. Η τραγουδίστρια, η οποία απέχει μόλις μερικούς μήνες από την ολοκλήρωση του "Weekends With Adele" στο Colosseum στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, έδωσε ελπίδες στους θαυμαστές της ότι την επόμενη φορά που θα την δούν, να βρίσκεται πιο κοντά τους.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσαν οι θαυμαστές, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της το Σάββατο, η Adele έκανε tease μια πιθανή επιστροφή στις περιοδείες, αφού έχει δηλώσει πως δεν είχε σκοπό να ξανακάνει.


«Απλώς δεν νομίζω ότι θα γράψω ένα άλμπουμ για αρκετό καιρό», είπε η Adele. «Αλλά την επόμενη φορά που θα το κάνω, θα έρθω όπου κι αν ζείτε», πρόσθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί πως αναφέρεται σε κάποια περιοδεία. Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια είχε απευθυνθεί στο κοινό και είχε πει πως όταν ολοκληρωθούν οι συναυλίες στο Las Vegas, είχε σκοπό να επικεντρωθεί στη γυμναστική και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τη μουσική.