ΝΕΑ

Super Bowl: Δείτε την γεμάτη εκπλήξεις εμφάνιση του Usher!

Ένα φαντασμαγορικό show μπόρεσαν να απολαύσουν οι παίκτες αλλά και το κοινό στο ημίχρονο του Super Bowl του NFL, με τον Usher να γεμίζει με μουσική το στάδιο. Η συναυλία τα περιελάμβανε όλα. Διαφορετικά outfits, rollers, special guests αλλά και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες, ο Usher είχε δηλώσει πως "είναι δύσκολο να χωρέσεις 30 χρόνια καριέρας σε 13 λεπτά". Όμως, τα κατάφερε και χάρισε στο κοινό ένα show, το οποίο μας ταξίδεψε στις αρχές των 00's. ]

Ο σταρ χόρεψε, τραγούδισε, και ξεσήκωσε το κοινό, λίγο πριν την νίκη των Kansas City Chiefs, με τους guests να προσδίδουν μια γλυκιά νότα στη βραδιά. Η πρώτη καλεσμένη ήταν η Alicia Keys, η οποία ερμήνευσε το "If I Ain't Got You". Στη συνέχεια μπορέσαμε να απολάυσουμε τους Will.I.Am, Ludacris, H.E.R, Lil Jon και Jermaine Dupri. Το τραγούδι που άνοιξε τη βραδιά ήταν το "Caught Up", ενώ έκλεισε με το "Yeah!" μαζί με τους Lil Jon και Ludacris.

Aυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Usher τραγούδησε στο Super Bowl καθώς το 2011 ήταν special guest των Black Eyed Peas.