ΝΕΑ

Bon Jovi: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story»

Οι Bon Jovi έρχονται στις οθόνες μας και μας διηγούνται άγνωστες στο κοινό ιστορίες από το θρυλικό συγκρότημα. Το hulu δημοσίευσε το πρώτο teaser του ντοκιμαντέρ, στο οποίο θα δούμε πρώην και νυν μέλη του συγκροτήματος σε συνεντεύξεις, backstage υλικό αλλά και στιγμιότυπα από τη ζωή τους ως Bon Jovi.

Στο teaser ακούμε τον David Bryan να λέει «Κάθε νύχτα ήταν ένας πόλεμος», όσο βλέπουμε βίντεο και φωτογραφίες από το συγκρότημα σε συναυλίες αλλά και σε προσωπικές τους στιγμές. Μια από αυτές, είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο frontman, Jon Bon Jovi. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως θέλει να μιλήσει για την πραγματική ιστορία πίσω από τους Bon Jovi, καθώς φέτος κλείνουν τα 40 χρόνια ως συγκρότημα και πρέπει να το γιορτάσει.

«Πρόκειται στην πραγματικότητα για την 40η επέτειο του συγκροτήματος. Ήθελα να καταγράψω όσα συνέβησαν στο παρελθόν, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» είπε. Σύμφωνα με το ABC News, το «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου από το Hulu στις ΗΠΑ και από το Disney+, στον υπόλοιπο κόσμο.