ΝΕΑ

Θυμόμαστε τα Carpool Karaoke με την Adele!

Τον James Corden και την Adele τους συνδέει μια φιλία χρόνων και γι' αυτό ο παρουσιαστής του "Late Late Show", την είχε δύο φορές καλεσμένη στο Carpool Karaoke. Η τραγουδίστρια βρέθηκε πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι του Corden, το 2015, όταν είχε κυκλοφορήσει το "Hallo". Χόρεψε, τραγούδησε και σοκαρίστηκε με τη φωνή του James Corden όταν εκείνος ερμήνευσε το τραγούδι.  Αφού μίλησαν για μαλλιά και ήπιαν τσάι, οι δυό τους τραγούδησαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Adele.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του βίντεο είναι φυσικά, όταν η Adele ράπαρε το "Monster" της Nicki Minaj. Το πρώτο Carpool Karaoke "έκλεισε" με το αγαπητό σε όλους "Rolling In The Deep".

Το 2023, το "Late Late Show" έριξε την αυλαία με μια σειρά από special carpool karaoke. Για το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, ο παρουσιαστής επέλεξε την Adele. Αφού τον σήκωσε από το κρεβάτι, και σχεδόν τον έσυρε στο αμάξι, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην κυριολεξία πίσω από το τιμόνι. Μίλησαν για την γνωριμία τους, φάρσες και στιγμές που έχουν περάσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά. τα δάκρυα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το Carpool Karaoke, με τους δυο τους να συγκινούνται όσο τραγουδούσαν το "I Drink Wine" από το άλμπουμ "30".

Γεμάτοι δάκρυα, η Adele και ο James Corden έφτασαν στο studio του CBS, όπου ο παρουσιαστής θα έλεγε το τελευταίο αντίο, σε μια εκπομπή που του άλλαξε τη ζωή.