ΝΕΑ

Drake Bell: Το τραγούδι "In The End" μιλάει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 2005

Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον παραγωγό Dan Schneider και την άκρως παραβατική συμπεριφορά του στα γυρίσματα διάσημων σειρών του Nickelodeon, ο Drake Bell αποκάλυψε πως το τραγούδι του "In The End" μιλάει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 2005.

Στο νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε με τίτλο "Quiet on the Set: The Dark Side of Kids TV", άνθρωποι της παραγωγής και ηθοποιοί σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν είτε οι ίδιοι, είτε άνθρωποι που δούλευαν στα set αλλά φοβούνται να μιλήσουν. Ένας από τους ηθοποιούς που είπε την δική του αλήθεια ήταν ο Drake Bell. Ο ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στο "The Amanda Show" με την Amanda Bynes και συνέχισε το 2004 στο "Drake & Josh" αποκάλυψε πως το 2005, ένα απόγευμα που τον είχε πάρει ο ύπνος σε έναν καναπέ στο στούντιο, ο Schneider τον εκμεταλλεύτηκε και ο τότε 15χρονος Drake έζησε τον εφιάλτη.


Όπως είπε, δεν τόλμησε εκείνη την περίοδο να μιλήσει σε κανέναν, όμως μπόρεσε να γράψει όσα αισθανόταν στο τραγούδι "In The End". "Έγραψα αυτό το τραγούδι όταν ήμουν 15 ετών για το τι συνέβη πριν πω οτιδήποτε σε κανέναν", είπε.

Τις τελευταίες ημέρες, η είδηση της κακοποίησης αλλά και όσα υπόθηκαν στο ντοκιμαντέρ, έκανε το κοινό να παρατηρήσει την συμπεριφορά του παραγωγού και το backstage υλικό που τραβούσε. Στα βίντεο βλέπουμε τους ανήλικους ηθοποιούς των Victorious, ICarly, Drake & Josh, Zoey 101 και The Amanda Show, να είναι αμήχανοι μπροστά στον Schneider, τα κορίτσια να κρύβουν το σώμα τους, ενώ τα αγόρια να προσπαθούν να τις βοηθήσουν, όσο και οι ίδιοι προσπαθούν να τον αποφύγουν.