ΝΕΑ

Netflix: 5 ταινίες που δεν θα χορταίνουμε να βλέπουμε τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος μπήκε με ωραίο καιρό και καλοκαιρινές διαθέσεις. Έτσι δυναμικά, επανέρχεται το Netflix και κυκλοφορεί 5 νέες ταινίες που δεν θα χορταίνουμε να βλέπουμε. Μπορεί ο καιρός να άνοιξε, όμως οι ημέρες που ο καναπές και το Netflix, είναι μονόδρομος δεν έχουν ακόμα τελειώσει.

Αυτό τον μήνα, η διάσημη πλατφόρμα θα φέρει στις οθόνες μας πολλές νέες ταινίες και σειρές, ενώ θα φέρει και παλιότερα έργα που θα μας κάνουν να "λιώσουμε" μπροστά σε μια οθόνη...

Εμείς ξεχωρίσαμε 5 από τις ταινίες, για να δούμε πριν μπει για τα καλά το καλοκαίρι!

1) Ο Χρυσός του Νότου

Τον 19ο αιώνα, όταν τα νότια εδάφη της Ιταλίας είναι περιοχή ληστών, η Φιλομένα δραπετεύει από την πλούσια αλλά θλιβερή ζωή της για βα ξεκινήσει ένα κηνύγι θησαυρού. 


2) Bullet Train

Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.


3) Η λίστα του Κυρίου Μάλκολμ

Μια κοπέλα που απέρριψε ο πιο επιλεκτικός εργένης του Λονδίνου βάζει την φίλη της να υποδυθεί την ιδανική του σύντροφο - μόνο και μόνο για του ραγίσει την καρδιά.


4) Αυτό που έκανε η Τζένιφερ

Όταν η Τζένιφερ Παν καλεί την Άμεση Δράση για να αναφέρει ότι κάποιος πυροβόλησε τους γονείς της, γίνεται το επίκεντρο μια συναρπαστικής ποινικής υπόθεσης.


5) Δημιουργός Δακρύων

Υιοθετημένοι μαζί μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία στο ορφανοτροφείο, η Νίκα και ο Ρίγκελ συνειδητοποιούν ότι απροσδόκητα και ακαταμάχητα συναισθήματα του ωθούν κοντά.