ΝΕΑ

Σαν σήμερα το 2011 η Adele έσπασε το ρεκόρ της Madonna!

Σαν σήμερα το 2011, η τότε 23χρονη Adele κατάφερε να σπάσει ρεκόρ που κατείχε η Madonna για 21 χρόνια. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στις 3 Απριλίου 2011, για 10η συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή των βρετανικών charts με το άλμπουμ "21". Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από άλμπουμ γυναίκας σόλο καλλιτέχνη.

Περισσότερα από 257.000 αντίτυπα του άλμπουμ πουλήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο την ίδια εβδομάδα του ρεκόρ, με την Adele να κατακτάει τηνμ κορυφή των chart σε 17 ευρωπαϊκές χώρες. Το ρεκόρ προηγουμένως άνηκε στην Madonna με το άλμπουμ “The Immaculate Collection”, το οποίο κυκλοφόρησε το 1990 και περιλάμβανε τις τεράστιες επειτυχίες, "Material Girl", "LIke A Virgin", "La Isla Bonita", "Like a Prayer", "Vogue", "Holiday" και "Papa Don't Preach".


Το "21" της Adele ήταν το δεύτερο άλμπουμ, μιας καλλιτέχνιδας που έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία και έμελλε να γίνει μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της. Το άλμπουμ περιλάμβανε τραγούδια που πλέον θεωρούνται μεγαθύρια, όπως τα "Rolling In The Deep", "Someone LIke You" και "Set Fire To The Rain".