ΝΕΑ

Η Adele επαναπρογραμματίζει τις συναυλίες στο Λας Βέγκα που αναβλήθηκαν λόγω ασθένειας

Η Adele τον Φεβρουάριου ανέβαλλε τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Las Vegas λόγω ασθενείας και από τότε οι θαυμαστές είχαν ανησυχήσει τόσο για την υγείας της, όσο και για την πραγματοποίηση των συναυλιών. Η τραγουδίστρια σε ανάρτηση στα social media, ανακοίνωσε ότι οι αναβληθείσες συναυλίες στο Colosseum στο Caesars Palace θα πραγματοποιηθούν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, καθώς και κάθε Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

«Οι αναβληθείσες ημερομηνίες για τα Σαββατοκύριακα με την Adele στο The Colosseum, Caesars Palace έχουν επαναπρογραμματιστεί στις παρακάτω ημερομηνίες», έγραψε η Adele στην ανάρτηση. Όσοι θεατές έχουν εισιτήρια, θα τους σταλεί email με τις νέες ημερομηνίες και το νέο εισιτήριο. 

Στις 27 Φεβρουαρίου, η Adele ανακοίνωσε ότι λόγω μιας ξαφνικής ασθένειας θα έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες και να αφοσιωθεί στην υγείας της. «Δυστυχώς πρέπει να σταματήσω την διαμονή μου στο Βέγκας», έγραψε. «Ήμουν άρρωστη στο τέλος του τελευταίου σκέλους και σε όλη τη διάρκεια του διαλείμματός μου. Δεν είχα την ευκαιρία να επανέλθω σε πλήρη υγεία πριν ξαναρχίσουν οι συναυλίες και τώρα είμαι πάλι άρρωστη και δυστυχώς όλο αυτό έχει επηρεάσει τη φωνή μου».

Ο γιατρός είχε συστήσει ανάπαυση, με αποτέλεσμα οι συναυλίες στα τέλη Μαρτίου να αναβληθούν. «Σας αγαπώ, θα μου λείψετε και λυπάμαι για την ταλαιπωρία», έγραψε η Adele στη λεζάντα της ανάρτησης.