ΝΕΑ

Έρχεται ντοκιμαντέρ για το νέο άλμπουμ της Beyoncé "Cowboy Carter"

Η Beyoncé βρίσκεται στην κορυφή και αυτό είναι γεγονός. Με την τραγουδίστρια να κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στα charts του Billboard, ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Call Me Country: Beyoncé & Nashville's Renaissance", έρχεται και μας αποκαλύπτει όλο το backstage της δημιουργίας του πρώτου της

Σύμφωνα με το Billboard, το νέο ντοκιμαντέρ θα εστιάζει στην επιρροή που ασκεί η country μουσική σήμερα, στην επιτυχία της Beyoncé, του Lil Nas X αλλά και πώς η παρουσία στον χώρο συνδέεται άμεσα με την ιστορία των μαύρων καλλιτεχνών στο Νάσβιλ. Το ντοκιμαντέρ που είναι σε παραγωγή του CNN FlashDocs αναμένεται να κυκλοφορήσει από το Max στις 26 Απριλίου.

Το ντοκιμαντέρ "Call Me Country: Beyoncé & Nashville's Renaissance", θα περιλαμβάνει, επίσης, συνεντεύξεις με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες της country σκηνής, μεταξύ αυτών οι T.J. και John Osborne, Rhiannon Giddens, Rissi Palmer, Aaron Vance και Denitia καθώς και αναλύσεις από ειδικούς της κάντρι μουσικής, όπως των Touré, Kyle Coroneos και των συν-διευθυντών του «Black Opry» Holly G. και Tanner D.

Να θυμίσουμε πως το άλμπουμ της Beyoncé, το οποίο περιλαμβάνει συνεργασίες με τους θρύλους Willy Nelson και Dolly Parton, έχει κυκλοφορήσει ως φόρος τιμής στις αφρο-αμερικανικές ρίζες της country, ένα είδος μουσικής που ακόμα και σήμερα κυριαρχείτα από λευκούς άνδρες μουσικούς.