ΝΕΑ

Jon Bon Jovi: "Είχα 100 κορίτσια στη ζωή μου, δεν είμαι άγιος, είμαι ροκ σταρ "

O Jon Bon Jovi άνοιξε την καρδιά του στο ABC και μίλησε για την απιστία στον γάμο του με την Dorothea Hurley και πως γλίτωσε ένα πιθανό διαζύγιο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας των Bon Jovi, ο frontman του συγκροτήματος είχε γύρω στα 100 κορίτσια, ταυτόχρονα πάντα με τη σύζυγο του που είναι μαζί από το 1989.

«Στο τσακ γλίτωσα τον φόνο, είχα 100 κορίτσια τότε. Είμαι ροκ σταρ. Δεν είμαι άγιος, είμαι ο Jon Bon Jovi», είπε, ενώ τόνισε στη συνέχεια πως το να μην αναφερθεί καθόλου στις περιπέτειες του, «σχεδόν τον γλίτωσε από φόνο», στον γάμο του, καθώς η σύζυγός του δεν είχε ιδέα για τις υπόλοιπες γυναίκες.

«Θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά μου για να επιβεβαιώσω αυτόν τον νάρκισσο που είχα μέσα μου; Τι ηλίθιο πράγμα για να κάνει κανείς. Γιατί να υπερβάλλει τόσο ένας άντρας και να τροφοδοτήσει όλη αυτή την πυρκαγιά; Απλά δεν αξίζει τον κόπο», εξήγησε.


Ο Bon Jovi και η Dorothea Hurley έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, μεταξύ αυτών ο Jake Bon Jovi που φέτος θα παντρευτεί με την ηθοποιό, Millie Bobby Brown.