ΝΕΑ

Only Murders In The Building: Η τέταρτη σεζόν έρχεται στις 27 Αυγούστου

Το "Only Murders In The Buildind" έρχεται ξανά στις οθόνες μας με την Selena Gomez, Martin Short και Steve Martin να αναλαμβάνουν ξανά την επίλυση του μυστηρίου. Η σειρά που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού από την πρώτη στιγμή επιστρέφει τον Αύγουστο για να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες στιγμές μυστηρίου, γέλιου και αναπάντεχων συγκυριών.

Η τέταρτη σεζόν θα εντάξει νέους χαρακτήρες στην υπόθεση αλλά και ρόλους που αγαπήσαμε στον 3ο κύκλο, μεταξύ αυτών η Loretta Durkin της Meryl Streep. Στα επεισόδια θα γνωρίσουμε και τους χαρακτήρες των Paul Rudd και Kumail Nanjiani, οι οποίοι εντάσσονται στο cast.

Το Hulu ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου, ενώ δημοσίευσε και το teaser με τους πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες και μυστήρια. Η τέταρτη σεζόν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου.

Να θυμίσουμε πως το "Only Murders In The Building" ακολουθεί τρεις γείτονες σε ένα διαμέρισμα της Νέας Υόρκης στην πολυκατοικία Arconia, οι οποίοι συνεργάζονται για να ηχογραφήσουν ένα αληθινό podcast για τις δολοφονίες συγκατοίκων τους.