ΝΕΑ

Paul McCartney: Σε δημοπρασία οι μπότες του από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Σε δημοπρασία πρόκειται να τεθούν οι μπότες που φόραγε ο Paul McCartney στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Οι μπότες πρόκειται να πωληθούν από τον οίκο Sotheby’s με το ποσό να κυμαίνεται μεταξύ 10.000 εώς και 15.000 λιρών Αγγλίας.

Οι μπότες του θρυλικού σταρ θα πωληθούν με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την εκστρατεία Meat Free Monday. «Καθώς ήρθε η ώρα να αγοράσω στον εαυτό μου ένα νέο ζευγάρι μπότες, σκέφτηκα ότι αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να βοηθήσω την εκστρατεία μας Meat Free Monday να γιορτάσει την 15η επέτειό της» δήλωσε ο McCartney.«Εγώ και οι μπότες μου έχουμε υπέροχες αναμνήσεις από εκείνη την ξεχωριστή βραδιά της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο. Ήταν μεγάλη η συμμετοχή σε ένα τόσο φοβερό και θεαματικό γεγονός. Κάτι που θα θυμάμαι για πάντα» συνέχισε.

Οι μπότες του πρώην μέλους των The Beatles, είναι κατασκευασμένες χωρίς τη χρήση υλικών ζωικής προέλευσης από την Anello and Davide, εταιρεία που ειδικεύεται στα υποδήματα για το θέατρο.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 24 - 31 Μαΐου στη γκαλερί του στο Λονδίνο.