ΝΕΑ

Celine Dion: Αποκάλυψε πως έπασχε από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου 17 χρόνια πριν το ανακοινώσει

H Celine Dion αποκάλυψε πως έπασχε από τον Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου για 17 χρόνια πριν την ανακοίνωση στο κοινό. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε αυτή τη λεπτομέρεια για την υγεία της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην εκπομπή "Today" και την Hoda Kot, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πονούσε που έκρυβε την κατάσταση της υγεία της από τους θαυμαστές. 

Όπως είπε ένιωθε τεράστιο βάρος να κρατάει κάτι τόσο σημαντικό κρυφό από τους ανθρώπους που την έφτασαν εκεί που είναι σήμερα, ενώ έπρεπε να συμπεριφέρεται σαν «ήρωας ενώ κατά βάθος ένιωθε ότι το σώμα της την εγκατέλειπε». Φυσικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το γεγονός ότι ο σύζυγος της René Angélil πάλευε ταυτόχρονα για τη ζωή του, δεν την έδωσε το περιθώριο να σκεφτεί πιο σοβαρά την δική της υγεία και πως πρέπει να την αντιμετωπίσει.


«Δεν ξέραμε τι συνέβαινε [με μένα]. Δεν αφιέρωσα χρόνο... Έπρεπε να είχα σταματήσει, να είχα πάρει τον χρόνο να το καταλάβω. Και σαν να μην έφτανε αυτό, και ο σύζυγός μου πάλευε για τη δική του ζωή», είπε. «Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να κρυφτώ, έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω ηρωίδα - ενώ ένιωθα το σώμα μου να με εγκαταλείπει», συνέχισε. «[Κρατιόμουν] από τα δικά μου όνειρα».

Για την Dion, το ψέμα ήταν βαρύ έπρεπε τελικά να βρεί το θάρρος να το πει και να μιλήσει για τον σύνδρομο από τον οποίο πάσχει. «Το ψέμα για μένα ήταν... Το βάρος ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Το να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με έφτασαν εκεί που είμαι σήμερα, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο».

«Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό πια», τόνισε. Η παρουσιάστρια είπε πως: «Το είχε για 17 χρόνια και δεν ήξερε τι συνέβαινε και ανησυχούσε. Η φωνή της είχε χαθεί, το σώμα της την εγκατέλειπε, σκόνταφτε και έπεφτε, όλα αυτά συνέβαιναν». Τέλος, αποκάλυψε πως παραλίγο να χάσει τη ζωή της αλλά πλέον είναι στο ταξίδι της ανάρρωσης.