ΝΕΑ

Simon Cowell: Στην αναζήτηση για τους νέους "One Direction"

Ο Simon Cowell είναι στην αναζήτηση του νέου boyband, το οποίο θα κάνει την ίδια επιτυχία με τους One Direction. Σε μια νέα εκστρατεία που ξεκίνησε στο Λονδίνο, ο Simon εμφανίζεται σε μια αφίσα που παραπέμπει σε εκείνη της στρατολόγησης του Λόρδου Κίτσενερ του 1914 και γράφει: «Ο Simon σε χρειάζεται! Ζητούνται μελλοντικοί megastar για νέο boyband».

«Κάθε γενιά αξίζει ένα megastar συγκρότημα αγοριών και δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποιο που να έχει την επιτυχία των One Direction εδώ και περισσότερα από 14 χρόνια. Η βιομηχανία τείνει να επικεντρώνεται σε σόλο καλλιτέχνες – επομένως συνήθως χρειάζεται κάποιος από έξω για να συγκροτήσει μια μπάντα. Τίποτα δεν ξεπερνά τη διασκέδαση του να είσαι σε ένα συγκρότημα, να περιοδεύεις στον κόσμο και να παίζεις μπροστά σε χιλιάδες κόσμου», εξήγησε ο ηθοποιός σε δήλωση του.

Οι audition αναμένεται να ξεκινήσουν από το Νιούκαστλ στις 4 Ιουλίου, και στη συνέχεια στο Λίβερπουλ, το Δουβλίνο και το Λονδίνο. Όπως είπε ο Cowell, μετά τις Little Mix που διαλύθηκαν το 2022, δεν υπάρχει κάποιο συγκρότημα που να θεωρείται επάξια boyband ή girlband.

«Είναι επίσης ένα λαμπρό σημείο εκκίνησης για μια σόλο καριέρα», υπενθυμίζοντας την τεράστια επιτυχία του Harry Styles, μετά τον χωρισμό των One Direction το 2016.