ΝΕΑ

Maxton Hall: Ποια είναι η νέα σειρά του Prime Video που κάνει τόση μεγάλη επιτυχία;

Το Maxton Hall είναι η νέα σειρά του Prime Video της Amazon, η οποία αν και στη γερμανική γλώσσα έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των θεατών παγκοσμίως. Η σειρά που αποτελείται από 6 επεισόδια, πραγματεύεται τις ζωές δύο εφήβων, οι οποίοι ζουν δύο τελείως διαφορετικές ζωές.

Η Ruby είναι μια πανέξυπνη μαθήτρια, η οποία έχει κερδίσει την θέση της στο πανάκριβο σχολείο Maxton Hall με σκοπό να λάβει μια θέση στο πανεπιστήμιο των ονείρων της. Από την άλλη έχουμε τονJames Beaufort, τον γόνο ενός από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς άνδρες της Αγγλίας.

Η ιστορία τους ξεκινάει με την Ruby, η οποία πιάνει καταλάθος στα πράσα έναν καθηγητή με την αδελφή του James, σε πιο προσωπικές στιγμές. Τότε, ο James, παίρνει την ευθύνη πάνω και αποφασίζει να απειλήσει την Ruby να μην μιλήσει. Εκείνη δεν σηκώνει τις απειλές του, και οι τσακωμοί τους καταλήγουν σε μια τιμωρία από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος τους αναγκάζει να συνεργαστούν.


Είναι μια enemies to lovers ιστορία, η οποία πραγματοποιεί τις φαντασιώσεις των θαυμαστών και ικανοποιεί κάθε τους επιθυμία. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το κοινό αγάπησε την ιστορία (και το πρόσωπο του πρωταγωνιστή). Πρωταγωνιστούν οι Damian Hardung και Harriet Herbig-Matten.

Αν θέλετε να δείτε μια μικρή σειρά, η οποία θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή με τις ίντρικες, τους τσακωμούς, τα ειδύλλια, τότε το Maxton Hall είναι η ιδανική.

Η σειρά που έχει βασιστεί στο βιβλίο "Save Me", έχει ήδη ανακοινώσει τον 2ο κύκλο, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει.