ΝΕΑ

Gladiator 2: Στη δημοσιότητα η επίσημη αφίσα της ταινίας και το τρέιλερ!

Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα του sequel του "Gladiator", με τον Paul Mescal ως Μονομάχος να φαίνεται έτοιμος για πόλεμο. Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα την αφίσα της νέας ταινίας που δείχνει τον ηθοποιό γονατιστό να προετοιμάζεται για μάχη.

Στη νέα ταινία του Ridley Scott, ο Mescal υποδύεται τον Λεύκιο, τον γιο της Λουκίλλας - της δεύτερης κόρης του Ρωμαίου αυτοκράτορα Μάρκου Αυρήλιου - ο οποίος είναι πλέον ενήλικας σε μια ιστορία που διαδραματίζεται χρόνια μετά το τέλος της πρώτης ταινίας. Ο Λεύκιος είναι επίσης ανιψιός του γιου του Μάρκου, του Κομμόδου, ο οποίος δολοφόνησε τον πατέρα του προκειμένου να καταλάβει τον θρόνο.

Το σενάριο υπογράφει ο David Scarpa, ενώ το επίσημο τρέιλερ της ταινίας πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα. Το "Gladiator 2" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στι 22 Νοεμβρίου 2024.


Μια μέρα μετά την αφίσα, μπορούμε να δούμε και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας με τον Paul Mescal να μεταμορφώνεται σε μονομάχο και υπό την καθοδήγηση του Densel Washington να προετοιμάζεται για την σημαντικότερη μάχη της ζωής του, με τον Pedro Pascal. Στο τρέιλερ μπορούμε να δούμε στιγμιότυπα από την πρώτη ταινία με τον Rushell Crowe, ενώ την παράσταση κλέβει το σκηνικό που μας ταξιδεύει στην αρχαία Ρώμη, με κάθε λεπτομέρεια!