Προηγούμενες Διαγωνισμούς

«Το Μυστικό Τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη» επιστρέφει στον easy 97.2!

5η Ιανουαρίου 2024 – 20η Μαρτίου 2024

Για αυτό το τραγούδι … μιλάει όλη η Αθήνα και το 2024!

Είναι «Το Μυστικό Τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη» - Η επιστροφή!

Το 2023 Το μυστικό τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη μοίρασε συνολικά 29.800 ευρώ μετρητά! Το 2024 επιστρέφει με μοναδικό σκοπό να μοιράσει ακόμη περισσότερα, σε περισσότερους ακροατές! Περισσότερα στοιχεία που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στη σωστή απάντηση, περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσεις!

Καθημερινά, 3 ακροατές, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη δική τους «μαντεψιά» στις 8:00 στο Easy Breakfast με την Μαρία και τον Στάθη, στις 10:00 στην εκπομπή της Δέσποινας Κρητικού και στις 14:00 στου Κωστή Λυμπερόπουλου. Πως; Ακούγοντας ένα μικρό απόσπασμα από ένα τραγούδι! Τόσο απλά!

Εάν μετά το τελευταίο παιχνίδι στις 2 το μεσημέρι δεν έχει βρεθεί η σωστή απάντηση, το ποσό θα ανεβαίνει 100 ευρώ και η Μαρία Φραγκάκη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, θα δίνει στους ακροατές ένα στοιχείο, το οποίο θα αποτελεί μια έξτρα βοήθεια η οποία θα φέρνει τους ακροατές ένα βήμα πιο κοντά στη σωστή απάντηση!

Για να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό, όταν οι παραγωγοί δώσουν το σήμα καλείς στο 210 6842220!

Μείνετε συντονισμένοι στον easy 97.2, και το 2024, για περισσότερες εκπλήξεις και διαγωνισμούς.

easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EASY 97.2

Τίτλος Διαγωνισμού: «Το μυστικό τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη»

Α. Εισαγωγή

Η εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.» με έδρα στο Μαρούσι Αττικής (Λ. Κηφισίας 10-12), με ΑΦΜ 094213693 (εφεξής «Διοργανώτρια») διοργανώνει ένα διαγωνισμό με τίτλο «Το μυστικό τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός») ο οποίος διενεργείται μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Διοργανώτριας easy 97.2 (o «Σταθμός»).

Β. Περιγραφή του Διαγωνισμού - Τρόποι Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν οι ακροατές του easy 97,2 άνω των 18 ετών, που διαμένουν στην Αττική, έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό το προσωπικό του Ομίλου Αntenna, οι σύζυγοι καθώς και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι και δευτέρου βαθμού.

Εγκυρότητα συμμετοχών: Ο easy 97.2 διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας της εκάστοτε συμμετοχής, αλλά και το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Τρόπος Διεξαγωγής: στις 8.00 π.μ., στις 10.00 και στις 14.00 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Easy ζητούν από τους ακροατές να καλέσουν στο 210-6842220 (αστική χρέωση) για να παίξουν ζωντανά στον αέρα του σταθμού «Το μυστικό τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη». Η γραμμή που θα βγει στον αέρα, επιλέγεται τυχαία. Ο ακροατής ακούει ένα μικρό απόσπασμα από ένα πολύ γνωστό τραγούδι και εάν το μαντέψει... κερδίζει επιτόπου €100 μετρητά! Εάν δεν το βρει κανείς... την επόμενη μέρα έχουμε jackpot και πάμε στα €200... και την μεθεπόμενη στα €300 κ.ο.κ! Κάθε μέρα το ποσό θα αυξάνεται κατά €100! Από Παρασκευή σε Δευτέρα, δεν θα υπάρχει τζακ ποτ. Θα είναι το ποσό που υφίσταται την Παρασκευή.

Κάθε ημέρα θα αναρτάται ένα «στοιχείο» του μυστικού τραγουδιού στα social media του σταθμού.

Οι ακροατές θα μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές θέλουν, με κενό 3 ημερών από την ημέρα που πάρουν μέρος, εκτός εάν κάποιος νικήσει. Οποιοσδήποτε έχει νικήσει μία φορά στον διαγωνισμό αυτό, υπολογίζοντας από την πρώτη ημέρα που θα ξεκινήσει έως και την τελευταία, όπως ορίζεται στη διάρκεια διαγωνισμού, δεν έχει δικαίωμα να πάρει ξανά μέρος. Εάν κάποιος ακροατής τηλεφωνήσει ενώ έχει κερδίσει σε προηγούμενη φορά, θα αποκλείεται η συμμετοχή του αυτόματα από τους παραγωγούς ή αφού ολοκληρωθεί το παιχνίδι στον αέρα.

Στοhttp://%20[www.soundis.gr/easy972] www.soundis.gr/easy972 θα μπορούν οι ακροατές να βρουν όλες τις λάθος απαντήσεις που δίνονται από τους καθημερινούς συμμετέχοντες μέχρι την εκάστοτε στιγμή για το τραγούδι που ψάχνουμε. Ο νικητής πρέπει να βρει τον τίτλο του τραγουδιού που ψάχνουμε και όχι απαραίτητα τον καλλιτέχνη.

Οι συμμετέχοντες, αποδεχόμενοι τους όρους του διαγωνισμού δεσμεύονται ότι ο αριθμός του δηλωθέντος τηλεφωνικού αριθμού ανήκει στο δηλωθέν πρόσωπο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η συμμετοχή αποκλείεται της δυνατότητας απόκτησης του επάθλου.

Κάθε συμμετοχή διαγωνιζόμενου αντιστοιχεί σε ένα τηλεφωνικό αριθμό και κάθε τηλεφωνικό νούμερο αντιστοιχεί σε έναν/μία διαγωνιζόμενο/η. Σε κάθε άλλη περίπτωση αποκλείονται του διαγωνισμού και του επάθλου οι συμμετέχοντες. Αποκλείονται της συμμετοχής οι διαγωνιζόμενοι που διαμένουν στην ίδια διεύθυνση με άλλο διαγωνιζόμενο.

Γ. Έπαθλο

Την 1η ημέρα του διαγωνισμού ξεκινάμε με 100 ευρώ μετρητά. Αν δεν βρει κανείς ακροατής μέσα στην ημέρα το «μυστικό τραγούδι», την επόμενη μέρα στις 8:00 π.μ. παίζουμε για 200 ευρώ. Αν δεν το βρει κανείς ακροατής μέσα στην ημέρα, την επόμενη μέρα στις 8:00 π.μ. παίζουμε για 300 ευρώ κ.ο.κ. Στην περίπτωση που έχουμε νικητή, το επόμενο παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή με 100 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ημερήσιο jackpot.

Οι νικητές θα ενημερώνονται από το Σταθμό για την απόδοση του επάθλου. Η απόδοση του επάθλου στον κάθε νικητή θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για λόγους ταυτοπροσωπίας από τα γραφεία του Σταθμού. Σε περίπτωση που ο παραλαβών, δεν είναι ίδιος με τον συμμετέχων, η απόδοση του επάθλου θα ακυρώνεται.

  1. Οποιοδήποτε χρηματικό έπαθλο άνω των 1.000€ θα αποδίδεται σε 3 μήνες

Δ. Διάρκεια Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 08 Ιανουρίου 2024

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κ ατά την κρίση του τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ε. Ανάκληση Διαγωνισμού

Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο του υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει αναρτήσει τους νέους όρους στην ιστοσελίδα του σταθμού. Ρητά διευκρινίζεται ότι το δικαίωμα ανάκλησης εκ μέρους της Διοργανώτριας ισχύει και για την περίπτωση του ημερήσιου jackpot.

ΣΤ. Προσωπικά δεδομένα –Δήλωση συναίνεσης

Η Διοργανώτρια ή/και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό τoυ θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό για τους σκοπούς των παρόντων όρων, διεξαγωγής του Διαγωνισμού και απόδοσης του Επάθλου. Με την συμμετοχή του στον Διαγωνισμό κάθε Συμμετέχων παρέχει την συναίνεσή του σε αυτή την επεξεργασία. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα τηρούνται από την Διοργανώτρια ή/και από τρίτους ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό τoυ για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε Συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα υποβολής έγγραφου αιτήματος στην Διοργανώτρια (στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 10-12) για πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας καθώς και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων βάσει της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Κάθε Συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει οποτεδήποτε την συναίνεσή του στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην συναίνεση πριν από την ανάκλησή της. Κάθε Συμμετέχων δεν θα δικαιούται να έχει πρόσβαση σε υλικό που περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα. Αρμόδια αρχή για υποβολή παραπόνων είναι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ζ. Αποδοχή των όρων – Συναίνεση

Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το Έπαθλο του ή θα χάνει αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός του εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

Η. Πνευματικά Δικαιώματα

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας και του Σταθμού καιαπαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει αυτών με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου.

Θ. Δικαιοδοσία - Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον παρόντα Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά