Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Κέρδισε προσκλήσεις για την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από τον Easy 97.2!

8η Ιανουαρίου 2024 – 30η Απριλίου 2024

Τα ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ, οι «Μαγικές Σβούρες» που φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο θέατρο για παιδιά και η “MELISMA Events”, παρουσιάζουν στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΑΛΙΚΗ , το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Τη σκηνοθεσία και τη διασκευή για τα παιδιά υπογράφει ο Δημήτρης Αδάμης. Στο ρόλο του Μάστορα Πάτου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και στο ρόλο της Τιτάνιας, της βασίλισσας των Ξωτικών, η Καλλιρρόη Μυριαγκού.

Μαζί τους στη σκηνή , με σειρά εμφάνισης, ο Αριστοτέλης Ζαχαράκης, ο Τάσος Ράπτης, η Χαρά Νικολάου, η Κατερίνα Περλιάνη, ο Άρης Καλαβρός και ο Γιώργος Αρβανίτης.

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα έργα παιδιών και ενηλίκων. Καθώς συνδυάζει την κωμωδία με τη συγκίνηση μοναδικά, είναι ακαταμάχητο! Ο Σαίξπηρ εξυμνεί σ’ αυτό, τη δύναμη της φιλίας, την ορμή των νιάτων, τα όνειρα που λειτουργούν σαν καταφύγιο στις δυσκολίες, την αγάπη και την αισιοδοξία που είναι τα κλειδιά της ελπίδας μας. Είναι ένα Όνειρο που φέρνει στο παρόν τη ζωή σε ένα δάσος ,σε ένα ρυάκι ή σε μια πηγή .

Αν θες και εσύ να παρακολουθήσει αυτή τη μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις συντονισμένος στον αέρα του Easy 97.2 αλλά και τα social media του σταθμού για να διεκδικήσεις διπλές προσκλήσεις.


Η υπόθεση:

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια ομάδα μαστόρων που ετοιμάζουν μια παράσταση-δώρο για τους γάμους, τριγυρίζουν κι αυτοί ανυποψίαστοι στο δάσος.

Μεταμορφώσεις, ξωτικά, ένας γάιδαρος και η βασίλισσα Τιτάνια υφαίνουν τον ιστό μιας μαγευτικής και διασκεδαστικής ιστορίας.


Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά