ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

"Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ" EXCLUSIVE LIVE EVENT με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και guest την Νατάσα Θεοδωρίδου!

Εκεί που πέφτει η νύχτα... εκεί που μπαίνει ο ΡΥΘΜΟΣ στη ζωή μας... εκεί... έρχονται exclusive live acts από τον ΡΥΘΜΟ 94.9.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 εγκαινιάζει μια νέα σειρά από exclusive live events!

H αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου θα υποδέχεται μοναδικές καλλιτεχνικές προσωπικότητες με παρεΐστικη διάθεση, ιστορίες πίσω από τραγούδια και φυσικά ανατρεπτικούς συνδυασμούς και ερμηνείες.

Στην πρώτη μας συνάντηση, η Γιώτα Τσιμπρικίδου υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, με επιτυχίες και συνεργασίες που συζητιούνται! Εκείνη με τη σειρά της, προσκαλεί την Νατάσα Θεοδωρίδου, την κορυφαία λαϊκή φωνή του ελληνικού πενταγράμμου για να μοιραστούν τη μεγάλη αγάπη τους για τη μουσική.

zouganeli

Την Τρίτη 25 Απριλίου, στην βραβευμένη αίθουσα "Vmax Sphera" των Village Cinemas, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει ζωντανά μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια – κάποιο από αυτά παρέα με την Νατάσα Θεοδωρίδου!

Η αίθουσα "Vmax Sphera" στα Village Cinemas του The Mall Athens με premium καθίσματα, υψηλή αισθητική καθώς και Dolby Atmos® ήχο, θα ολοκληρώσει ιδανικά την εμπειρία των exclusive live acts του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

Οι ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 είναι καλεσμένοι να ζήσουν τη μοναδική αυτή βραδιά διεκδικώντας προκλήσεις ΕΔΩ

theodoridou

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε (εφεξής ο Διοργανωτής), με αρ. ΓΕΜΗ: 000403101000, έδρα στο Μαρούσι Αττικής (Θεοτοκοπούλου 4 & Αστροναυτών), στην οποία ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ 94.9 (εφεξής ο ΡΥΘΜΟΣ), διοργανώνει διαγωνισμό με τον τίτλο «Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για το live "Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ".» (εφεξής ο «Διαγωνισμός» σύμφωνα με τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις:

 1. Διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 7/4/2023 και ώρα 17:00 έως και 20/4/2023 και ώρα 23.59.
 1. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο https://soundis.gr/rythmos949 στην κατηγορία «Διαγωνισμοί» ενότητα σχετική με το Διαγωνισμό, καθώς και ειδική φόρμα συμμετοχής στην οποία κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αναγράψει τα προσωπικά στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερομηνία γέννησης, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας) που ζητούνται και να την υποβάλει πατώντας «κλικ» στο σχετικό πεδίο επάνω στη φόρμα συμμετοχής ώστε να δηλώσει συμμετοχή στο Διαγωνισμό. Η υποβολή της Φόρμας Συμμετοχής συνιστά πλήρη αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού.
 1. Προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό είναι οι συμμετέχοντες να διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από την παρούσα προσφορά εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και οι συγγενείς εξ αίματος και εξ αγχιστείας α΄ και β΄ βαθμού των εν λόγω προσώπων.
 1. Για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθούν τέσσερις (4) διαδοχικές κληρώσεις στις 18/4/2023, στις 19/4/2023, στις 20/4/2023 και στις 21/4/2023 και ώρα 13:00 από εκπρόσωπο της εταιρείας ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε, όπου συνολικά και από τις τέσσερις (4) κληρώσεις θα αναδειχθούν διακόσιοι (200) νικητές. Από την κάθε κλήρωση θα αναδειχθούν πενήντα (50) νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για το exclusive live "Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ" με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και guest την Νατάσα Θεοδωρίδου, στην αίθουσα "Vmax Sphera" στα Village Cinemas του The Mall Athens στο Μαρούσι Αττικής, την Τρίτη 25/4/2022, (στο εξής το «Έπαθλο»).
 1. Ο νικητής μετά από συνεννόηση με τους εκπροσώπους του ΡΥΘΜΟΥ, θα παραλάβει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη διπλή πρόσκληση, στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Ο νικητής για την είσοδό του στο live θα πρέπει να επιδείξει την πρόσκληση που έχει παραλάβει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο υπό την προϋπόθεση επίδειξης του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου νομίμου έγγραφου που αποδεικνύει την ταυτότητά του.
 1. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω αποστολής email στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχει δηλώσει στη Φόρμα Συμμετοχής. Ο νικητής θα πρέπει στο email που θα λάβει να επιβεβαιώσει την παρουσία του στο exclusive live και αν θα παρευρεθεί ένα άτομο ή δύο άτομα ώστε να λάβει με νέο email μία ή δυο αντίστοιχα προσκλήσεις εισόδου. Η επιβεβαίωση της παρουσίας για το exclusive live θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 24/4/2023 14:00, διαφορετικά χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σχετικά με το Έπαθλο.
 1. Το Έπαθλο που θα διατεθεί από τον Διοργανωτή στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού είναι ορισμένο ως ανωτέρω, και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλο Έπαθλο. Το Έπαθλο είναι αυστηρά προσωπικό, δεν επιτρέπεται να μεταβιβαστεί ούτε να ανταλλαγεί με χρήματα.
 1. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
 1. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού και την απόδοση του Επάθλου, κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται, μη υπεχουσών οποιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων και των νικητών. Ο Διοργανωτής δεν υπέχει καμία ευθύνη για λόγους που δεν μπορούν ν’ αποδοθούν στον ίδιο. Διευκρινίζεται ότι η ευθύνη της ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε περιορίζεται στην εμπορική επικοινωνία του Διαγωνισμού, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή. Η ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον νικητή ή τρίτους από τη χρήση του Επάθλου.
 1. Με την υποβολή της Φόρμας Συμμετοχής ο υποβάλλων δηλώνει ρητά και εγγυάται ότι έχει λάβει γνώση των όρων του Διαγωνισμού, αποδέχεται το σύνολο των όρων του και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την ορθότητα των στοιχείων του.
 1. Τα προσωπικά στοιχεία/δεδομένα των προσώπων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό θα συλλεχθούν και επεξεργαστούν από την εταιρία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε, ως υπεύθυνο επεξεργασίας, αποκλειστικά και μόνο προς το σκοπό υλοποίησης του παρόντος Διαγωνισμού. Η υποβολή της Φόρμας Συμμετοχής αποτελεί σαφή και εκ μέρους κάθε υποβάλλοντα δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και του ν. 3471/2006 ως προς την χρήση των στοιχείων που καταχωρεί για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Διαγωνισμού καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με το Διαγωνισμό. Τα προσωπικά δεδομένα δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας, ενδέχεται να εμπλακούν στη διαδικασία του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει των άρθρων 11 - 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνώντας με γραπτή αίτηση προς τον υπεύθυνο επεξεργασίας με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Λ. Κηφισίας 10-12, Μαρούσι υπόψη Νομικής Διεύθυνσης ΑNTENNΑ GROUP, με την επισήμανση: Διαγωνισμός ΡΥΘΜΟΣ 94.9 με τίτλο «Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για το live "Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ" με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και guest την Νατάσα Θεοδωρίδου.».
 1. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες αναλυτικούς όρους του Διαγωνισμού, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Κάθε τέτοια τροποποίηση θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων αναλυτικών όρων και θα ισχύει από τη δημοσίευση των τροποποιημένων όρων στην ιστοσελίδα του https://soundis.gr/rythmos949. Περαιτέρω, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική του ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή ο Διοργανωτής θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο.
 1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής. Οποιαδήποτε από τις συμμετοχές, σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμη και μετά την επιτυχή υποβολή Φόρμας Συμμετοχής, μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ο συμμετέχων, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.
 1. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει σε σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.
 1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και η αποδοχή του επάθλου για την παρακολούθηση του exclusive live "Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ" με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και guest την Νατάσα Θεοδωρίδου, στην αίθουσα "Vmax Sphera" στα Village Cinemas του The Mall Athens στο Μαρούσι Αττικής, την Τρίτη 25/4/2022, συνιστά την αποδοχή για συμμετοχή των νικητών σε τηλεοπτικό προϊόν, μιας και θα γίνει βιντεοσκόπηση και προβολή του live event σε τηλεοπτικό σταθμό.