ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

"Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ" με τον Στέλιο Ρόκκο και guest την Ευρυδίκη

Το μοναδικό exclusive live event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 επιστρέφει με ένα δυναμικό live act με τον εκρηκτικό Στέλιο Ρόκκο και καλεσμένη του την ανεπανάληπτη Ευρυδίκη, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου!

Μετά από μια άκρως πετυχημένη και φαντασμαγορική νύχτα με… ΡΥΘΜΟ , το Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του #1 μουσικού ραδιοφώνου της Αθήνας, επιστρέφει πιο… ροκ από ποτέ!

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 21:00, στη βραβευμένη αίθουσα "VmaxSphera" των Village Cinemas του The Mall Athens, η αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός και οικοδέσποινα Γιώτα Τσιμπρικίδου θα υποδεχτεί τον Στέλιο Ρόκκο και την καλεσμένη του, Ευρυδίκη για να μας χαρίσουν ανεπανάληπτες ερμηνείες και ντουέτα, σε ένα απόλυτα παρεΐστικο live που θα γράψει ιστορία!

Η αίθουσα "Vmax Sphera" στα Village Cinemas του The Mall Athens με premium καθίσματα, υψηλή αισθητική καθώς και Dolby Atmos® ήχο, θα ολοκληρώσει ιδανικά την εμπειρία του Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, αφού, για 2η φορά, θα γεμίσει αποκλειστικά με ακροατές του σταθμού!

Για προσκλήσεις μπείτε στο https://soundis.gr/rythmos949 |newtab)

Με την υποστήριξη της Novibet – Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!