ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

Ο Πάνος Κιάμος στο 9ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ» με special guest τον Κώστα Μπίγαλη!

Ο Πάνος Κιάμος, o γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται στο 9ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «Πέφτει η νύχτα με...ΡΥΘΜΟ», έτοιμος να κάνει «Μια Μικρή Ζημία», ξεσηκώνοντάς μας, με παλιές και νέες του επιτυχίες, στην απόλυτη μουσική βραδιά!

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ο αγαπημένος ερμηνευτής, Πάνος Κιάμος, θα βρεθεί στα Village Cinemas στο The Mall Athens, για να ενώσει τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 σε ένα ξέφρενο πάρτι! Η ραδιοφωνική παραγωγός και οικοδέσποινα της βραδιάς, Γιώτα Τσιμπρικίδου, θα υποδεχτεί τον ερμηνευτή στα Village Cinemas, όπου θα τον «ξεναγήσει σε αυτή τη νύχτα» μέσα από μια μαγική συζήτηση. Ο καλλιτέχνης, θα μοιραστεί μαζί μας στιγμές από τη ζωή του, γεγονότα που έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη του όπως και σημαντικές συνεργασίες ενώ παράλληλα θα ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες, μεταφέροντας μας όλους στο «Τρελοκομείο».

Καλεσμένος του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, γι’ αυτό το πολύ-αναμενόμενο live, θα είναι ο απόλυτος σταρ των 90’s, Κώστας Μπίγαλης! Ο «αιώνια νέος» καλλιτέχνης, θα βρεθεί στη σκηνή του 9ου Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, για να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο με μεγάλες, διαχρονικές του επιτυχίες όπως το «Με την πρώτη ματιά» και «Μικρή μου μέλισσα». Ο Πάνος Κιάμος και ο Κώστας Μπίγαλης θα χαρίσουν στους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 αξέχαστες διασκευές και ντουέτα, σε μια βραδιά που σίγουρα θα συζητηθεί και θα μας ξεσηκώσει όσο καμία άλλη!

Το 9ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» από τον ΡΥΘΜΟ 94.9 προσκαλεί τους ακροατές στην Vmax Sphera των Village Cinemas , στην αίθουσα με τα premium καθίσματα υψηλής αισθητικής και το Dolby Atmos ήχο, για να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία του live με τον Πάνο Κιάμο σε αυτό το μοναδικό πάρτι! 

Χορηγοί αυτής της μαγικής βραδιάς είναι: