ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

Ο Πάνος Κιάμος και ο Κώστας Μπίγαλης «απογείωσαν» το 9ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

Ο Πάνος Κιάμος και ο Κώστας Μπίγαλης «απογείωσαν» το 9ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

«Άκρως διασκεδαστικό» ήταν το 9ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, στα Village Cinemas του The Mall Athens, με τον λαϊκό ερμηνευτή Πάνο Κιάμο να ξεσηκώνει το κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τον καλεσμένο του, Κώστα Μπίγαλη, να δίνει μια 90sνότα στην βραδιά!


Η παρεΐστικη αυτή «νύχτα» ξεκίνησε με ένα stand up act, όταν ο δικός μας ραδιοφωνικός παραγωγός της πρωινής εκπομπής «ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ του ΡΥΘΜΟΥ» και stand up comedian Κώστας Μαλιάτσης, εμφανίστηκε για να «καλωσορίσει» το κοινό με μια 90’s κωμική πινελιά! Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε η εκθαμβωτική οικοδέσποινα της βραδιάς, Γιώτα Τσιμπρικίδου, η οποία υποδέχτηκε στην σκηνή τον αγαπημένο καλλιτέχνη, Πάνο Κιάμο.


Ο Πάνος Κιάμος ξεσήκωσε τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 με προσωπικές του επιτυχίες όπως το «Σαν ταινία παλιά», «Θα απουσιάζω», «Φωτιά με φωτιά» και με νέα τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο «Μια μικρή ζημιά», «Έχω κάτι να σου πω» και «Δική σου η απόφαση». Ο καλλιτέχνης και η ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, Γιώτα Τσιμπρικίδου, «συναντήθηκαν» σε μια όμορφη συνέντευξη, όπου ο Πάνος Κιάμος ανέτρεξε σε γεγονότα της ζωής του, στα πρώτα του βήματα στον χώρο της δισκογραφίας αλλά και σε σημαντικές του συνεργασίες με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες.


Στη συνέχεια, ο Κώστας Μπίγαλης, ο σταρ των 80’s και των 90’s, ήρθε στη σκηνή κι ερμήνευσε τις αδιαμφησβήτητα, διαχρονικές επιτυχίες του «Με την πρώτη ματιά» και «Του Αιγαίου τα μπλουζ». Highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που οι δυο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους σε μια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του καλεσμένου, «Μικρή μου μέλισσα», που τυχαίνει να είναι το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, Πάνος Κιάμος. Οι δυο στενά συνδεδεμένοι καλλιτέχνες δε δίστασαν να μοιραστούν μαζί μας την καρμική τους σχέση όπως και τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλον.


Η χορευτική βραδιά του 9ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, η οποία πραγματοποιήθηκε στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens, έφτασε στο τέλος της, με τους καλεσμένους του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 να έχουν διασκεδάσει και τραγουδήσει με την ψυχή τους, υπό τους ήχους και τις μουσικές ερμηνείες του αγαπημένου Πάνου Κιάμου και του μοναδικού καλεσμένου του Κώστα Μπίγαλη.Χορηγοί αυτής της μαγικής βραδιάς ήταν: