ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

«Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» με την Πέγκυ Ζήνα και καλεσμένη τη Μελίνα Ασλανίδου!

Το 10ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 έρχεται για να μας «χαρίσει» μια ανεπανάληπτη «νύχτα» παρέα με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα Πέγκυ Ζήνα και την καλεσμένη της, Μελίνα Ασλανίδου!

Η Πέγκυ Ζήνα, μια από τις σημαντικότερες και πιο αγαπητές ερμηνεύτριες της γενιάς της, έρχεται τη Δευτέρα 15 Απριλίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens με το 10ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» για να ενώσει όλους εμάς σαν «Ένα» και να μας δηλώσει ότι «Είναι εδώ», έτοιμη να μας συνεπάρει με τις μεγάλες επιτυχίες και την ερμηνεία της, προσφέροντας στους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 μια μοναδική «νύχτα»!

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 και μαγευτική οικοδέσποινα των Exclusive Live Events, είναι έτοιμη να συναντήσει την καταξιωμένη ερμηνεύτρια, Πέγκυ Ζήνα για να τα πουν! Θα θυμηθούν σημαντικές στιγμές της τραγουδίστριας που δε γνωρίζαμε, γεγονότα που έχουν παίξει κύριο ρόλο στην πορεία της καριέρας της, καθώς και σημαντικές συνεργασίες που την έχουν στιγματίσει, όπως αυτή με τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο.

Γι’ ακόμα μια φορά, η «νύχτα» μετατρέπεται σε «γυναικεία υπόθεση» με μια σούπερ ανατρεπτική συνάντηση. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια που χρόνια μας ταξιδεύει μέσα από τα κομμάτια της, θα υποδεχτεί με τη σειρά της την προσωπική της καλεσμένη Μελίνα Ασλανίδου, την ερμηνεύτρια με την χαρισματική χροιά. Οι δυο καλλιτέχνιδες, οι οποίες θα συνυπάρξουν «μουσικά» για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή, πρόκειται να πουν μεγάλες επιτυχίες, διασκευές και μοναδικά ντουέτα, «μαγεύοντας» έτσι το κοινό και τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9.

Το 10ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ»  προσκαλεί τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 στο γνωστό «σημείο συνάντησης», στην Vmax Sphera των Village Cinemas !

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η αίθουσα με τα premium καθίσματα υψηλής αισθητικής και το Dolby Atmos ήχο, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους εκλεκτούς καλεσμένους του σταθμού που παίζει μόνο επιτυχίες, για να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία του live με την Πέγκυ Ζήνα, σε αυτό το μοναδικό πάρτι!

Χορηγοί αυτής της μαγικής βραδιάς είναι:

Novibet – αυτό που θες απ’ το παιχνίδι σου!
Δ.Ε.Η. – Με την ενέργεια της Δ.Ε.Η.!
La Vie en Rose by Dimitra Katsafadou – Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης!