ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 22 Ιουνίου!

«Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει» για την 46η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, όπου η οικοδέσποινα dj Ράνια Κωστάκη, θα υποδεχτεί για 2η φορά, τον πολύ αγαπημένο μας Μιχάλη Χατζηγιάννη, για να μας χαρίσουν μια ΝΥΧΤΑ γεμάτη αναμνήσεις αλλά και εκπλήξεις!

O Mιχάλης Χατζηγιάννης θα βρίσκεται και πάλι εδώ, στην ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, μετά από 4 χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2018. Με την χαρακτηριστική φωνή που μας ταξιδεύει και όλοι αγαπάμε, ο Μιχάλης θα μας χαρίσει άλλη μια ΝΥΧΤΑ, παρέα με την Ράνια Κωστάκη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πολύπλευρο ταλέντο ως μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης. Επίσης, υπήρξε και παραγωγός, ενορχηστρωτής και στιχουργός. Θεωρείται από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, με καριέρα πάνω από 20 χρόνια και έχοντας στο ενεργητικό του την επιτυχία των τραγουδιών από την τηλεοπτική σειρά του Αντ1 «Άγγιγμα Ψυχής» καθώς και την κυκλοφορία αγγλόφωνων album στο εξωτερικό.

Συντονιζόμαστε, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για να απολαύσουμε την συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ράνια Κωστάκη, και στις 21.30 στο επίσημο κανάλι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 στο YouTube, Rythmos Tube, για να ακούσουμε μοναδικά και αξέχαστα τραγούδια!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!