ΝΕΑ

Μάθε τα ΠΑΝΤΑ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Απολαύστε τον σήμερα στη ΝΥΧΤΑ του ΡΥΘΜΟΥ 949

Μικροί και μεγάλοι, κορίτσια και αγόρια, ένα κοινό διαφορετικό με ένα όμως κοινό: ακούνε Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Χατζηγιάννης, κατά κόσμον Μιχαήλ Ασημακόπουλος, έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά διαφορετικά γούστα όλα αυτά τα χρόνια και όχι άδικα. Ο Κύπριος εκ Λευκωσίας, ερμηνευτής και παιδί θαύμα στη μουσική, βρήκε την αναγνώριση πριν 30 χρόνια, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων, κερδίζοντας την 1η θέση και ένα δίσκο σε ένα διαγωνισμό στο ΡΙΚ μεταξύ 1000 διαγωνιζόμενων. Και για όλα αυτά να είναι καλά η μανούλα που το είδε και το υποστήριξε με μαθήματα και... γιορτές!

Αγαπημένος του Έλληνας καλλιτέχνης ο Γιώργος Νταλάρας, τα τραγούδια του οποίου τιμούσε δεόντως ευκαιρίας δοθείσης, με τον οποίο τελικά και συνεργάστηκε στη συνέχεια.

Μετά από μία Eurovision το 1998, την άνοδό του στην Ελλάδα, μία συνεργασία με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο όπου επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Άγγιγμα Ψυχής» (μουσική και τραγούδια της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα) την ίδια χρονιά, θα ακολουθήσει το 2000 η κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου «Παράξενη Γιορτή».

Αυτή ήταν η αρχή μίας καριέρας σε μία δεκαετία όπου υπήρξε ο πιο δημοφιλής και εμπορικός τραγουδιστής, και δημιουργός κερδίζοντας το ειδικό βραβείο "Best Selling Artist of the Decade". Θυμίζουμε ότι το «Κρυφό Φιλί», «Μόνος Μου», «Ακατάλληλη Σκηνή» και «Live» έγιναν όλα τριπλά πλατινένια.

Αλλά για περισσότερα θα πρέπει να ακούσετε το επεισόδιο της ΝΥΧΤΑΣ σήμερα και από αύριο θα βρείτε όλη τη συνέντευξη της μοναδικής Ράνιας Κωστάκη με τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη στη σειρά podcast της**** ΝΥΧΤΑΣ που θα τη βρείτε ΕΔΩ:

Και στο Spotify