ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με τον Νίκο Μακρόπουλου στις 26 Οκτωβρίου!

«Θα περνάω καλά…» μας λέει ο Νίκος Μακρόπουλος καλεσμένος στην 48η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με οικοδέσποινα την αγαπημένη μας Ράνια Κωστάκη!

O Νίκος Μακρόπουλος έρχεται για 2η φορά στην ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ και θα είναι ο πρώτος καλλιτέχνης της νέας σεζόν που θα μας ευχηθεί «Καλό Φθινόπωρο» με την ξεχωριστή χροιά της φωνής του!

Ο Νίκος Μακρόπουλος με τις μοναδικές νύχτες διασκέδασης που μας έχει χαρίσει εδώ και πολλά χρόνια, έχει δικαίως αναδειχθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές της εγχώριας σκηνής. Κι έτσι… έρχεται για να απογειώσει την φθινοπωρινή αυτή ΝΥΧΤΑ μας, μετά τις τεράστιες επιτυχίες που ερμήνευσε στην 1η του συνάντηση με την Ράνια Κωστάκη πριν από 3 χρόνια. Οι ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ξεχώρισαν την ιδιαίτερη ερμηνεία του καλλιτέχνη στο τραγούδι "σκόνη και θρύψαλα" όπως επίσης και το medley "έχω μάτια και βλέπω & δύσκολη νύχτα" από την πρώτη στιγμή!

«Τα έχω όλα» και πόσα ακόμα… θα ακούσουμε το βράδυ της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου!

Συντονιζόμαστε στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για να απολαύσουμε την συνέντευξη του αγαπημένου μας Νίκου Μακρόπουλου στην Ράνια Κωστάκη, και στις 21.30 στο επίσημο κανάλι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 στο YouTube, Rythmos Tube, για να απολαύσουμε πολλά και ξεχωριστά τραγούδια!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store & Google Play