ΝΕΑ

Adele: Ακούμε τις 5 αγαπημένες μας επιτυχίες!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Adele είναι αδιαμφησβήτητα μια τραγουδίστρια που μας έχει χαρίσει τραγούδια με συναίσθημα και δυναμισμό. Μερικά από αυτά αποτελούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως.

Μια τραγουδίστρια που απέδειξε ότι το ταλέντο πηγάζει από μέσα μας και η θέληση να πετύχουμε είναι εκείνη που θα μας βοήθησει να τα καταφέρουμε.

Με αφορμή το EASY LIVE EXPERIENCE, που ένας τυχερός ακροατής θα ταξιδέψει στο Μόναχο για να δεί live την αγαπημένη μας Adele, θυμόμαστε τις 5 αγαπημένες μας επιτυχίες!

1) “Rolling In The Deep”

Το επί 4 φορές βραβευμένο με Grammy,τραγούδι της Adele κυκλοφόρησε το 2011 από το άλμπουμ, «21».

2) “Skyfall”

Το Theme Song της ομώνυμης ταινίας του James Bond, “Skyfall”, κυκλοφόρησε το 2012. Το τραγούδι έχει κερδίσει και Όσκαρ Καλυτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

3) “Someone Like You”

Το “Someone Like You” κυκλοφόρησε το 2011 από το άλμπουμ «21». Το τραγούδι έχει κερδίσει βραβείο Grammy για τη καλύτερη solo pop ερμηνεία.

4) “Hello”

Το “Hello” κυκλοφόρησε το 2015 από το άλμπουμ «25». Το τραγούδι, φυσικά, κέρδισε 4 βραβεία Grammy και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Adele.

5) “Set Fire To The Rain”

Το “Set Fire To The Rain” κυκλοφόρησε το 2011 από το άλμπουμ «21». Μία ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού, στο Royal Albert Hall, της χάρισε το Grammy για τη καλύτερη Pop Solo ερμηνεία.