Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Ο easy 97.2 σε στέλνει στη συναυλία της ADELE στο Μόναχο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

14η Φεβρουαρίου 2024 – 15η Μαρτίου 2024

Ο easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει, επανέρχεται με έναν κορυφαίο easy Live Experienceδιαγωνισμό, κάνοντας δώρο σε δύο τυχερούς ακροατές ένα μοναδικό «μουσικό» ταξίδι στο Μόναχο για να παρακολουθήσουν live τη συναυλία της εμβληματικής Adele, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Η πολυβραβευμένη, παγκοσμίου φήμης και υπερ-αγαπημένη τραγουδίστρια του easy 97.2, επιστρέφει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια για 10 μοναδικές sold out συναυλίες στο Μόναχο της Γερμανίας. Οι δυο τυχεροί ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Munich Messe, να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του φαντασμαγορικού σόου και να δουν την Adele να ερμηνεύει live τεράστιες επιτυχίες της όπως το  “Easy on me”, “ Hello ”, “Rolling in the deep”, “ Someone like you ” και το βραβευμένο με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Brit Award “Skyfall”!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου κι ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στην πρωινή εκπομπή “easy breakfast με τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη.


Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά

Ο easy 97.2 σε στέλνει στη συναυλία της ADELE στο Μόναχο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!