Προηγούμενες Διαγωνισμούς

EASY 97.2 proudly presents Jack Savoretti Exclusive Live Event

7η Ιουνίου 2024 – 14η Ιουνίου 2024

O ένας και μοναδικός Jack Savoretti, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του album Miss Italia", έρχεται στον easy 97.2 για ένα Exclusive Live Event!

Ο  αγαπημένος καλλιτέχνης του easy 97.2, Jack Savoretti, έρχεται στην Αθήνα την Τρίτη 18 Ιουνίου, λίγους μήνες πριν τη συναυλία που θα δώσει στο πλαίσιο της περιοδείας του “Miss Italia” στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, για ένα μοναδικό unplugged performance που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά για τους ακροατές του σταθμού.

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε στη Δέσποινα Κρητικού και τον easy 97.2 τον Νοέμβριο του 2022, ο Jack Savoretti επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» με ένα Exclusive Live Event! Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης, πρόκειται να συναντήσει και να μιλήσει, για δεύτερη φορά, στην αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγό, σε ένα exclusive live session όπου θα ερμηνεύσει unplugged μερικές από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες.

Ο  easy 97.2, δίνει την ευκαιρία σε 6 τυχερούς ακροατές να παρακολουθήσουν ζωντανά το αποκλειστικό unplugged performance και να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο Jack Savoretti παίρνοντας μέρος μέσα από τη φόρμα συμμετοχής στο soundis.gr/easy972.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην πρωινή εκπομπή “easy breakfast” με τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη.

 

easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει

 

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά

Exclusive Live Event με τον Jack Savoretti και τον Easy 97.2