Διαγωνισμοί

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ»: o νέος διαγωνισμός από τον ΡΥΘΜΟ 94.9!

15η Φεβρουαρίου 2024 – 26η Απριλίου 2024

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο #1 ελληνικός σταθμός της Αθήνας που εδώ και χρόνια σου δίνει τεράστια δώρα, επανέρχεται με το νέο μεγάλο διαγωνισμό «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ»!


Ο ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, επιστρέφει την Δευτέρα 26 Μαρτίου με τον διαγωνισμό που χαρίζει… «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ». Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, έχοντας χαρίσει στο παρελθόν στους ακροατές χιλιάδες ευρώ μετρητά, δεκάδες ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας, αυτοκίνητα ακόμη και…. την πλαστική επέμβαση των ονείρων σου, επιστρέφει για να εκπληρώσει τις πιο βαθιές σου «επιθυμίες».

Αυτή τη φορά, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 σου κάνει δώρο αυτό που θα ζητήσεις εσύ! Μπορεί να θες ένα ταξίδι στην Ισλανδία, ανακαίνιση στο διαμέρισμά σου, ένα γεύμα σε σούπερ ακριβό εστιατόριο ή μήπως μάθημα ελεύθερης πτώσης παρέα με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη; Ότι κι αν σκεφτείς, μπες στο  soundis.gr/rythmos949 και συμπλήρωσε τη φόρμα με «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ»!

Καθημερινά ένας τυχερός ακροατής θα βγαίνει στον αέρα της πρωινής εκπομπής «ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ του ΡΥΘΜΟΥ» με τον Κώστα Μαλιάτση και την Φελίσια Τσαλαπάτη και στη συνέχεια θα μπαίνει αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση.

 

 

 

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά

Πες μας τι είναι αυτό που θέλεις