Διαγωνισμοί

Ο Ρυθμός 94.9 σε πηγαίνει ξανά στη «Ντερμπεντέρισσα»!

28η Μαρτίου 2024 – 26η Απριλίου 2024

Ο Ρυθμός 94.9 σε πηγαίνει να παρακολουθήσεις την Κατερίνα Βρανά και την «Ντερμπεντέρισσα»!

Sold-out και παράταση παραστάσεων για την ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΙΣΣΑ από την Κατερίνα Βρανά στο Arch Club Live Stage. Η Ντερμπεντέρισσα μετά από την επιτυχία των παραστάσεων τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο που σημείωσαν θεαματικά sold-out η Κατερίνα της καρδιάς μας ξαναχτυπα με παράταση παραστάσεων για ολόκληρο τον Απριλίο εθιστικά αστεία και πιο τρυφερή από ποτέ. Όσοι δεν την είδατε ακόμη, τι περιμένετε; Σπεύσατε να κλείσετε το εισιτήριο για μια τέλεια βραδιά!

Ποια είναι τα τέσσερα μοναδικά επαγγέλματα που δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα;

Ποια είναι η πιο κολλητή άσπονδη φίλη της που την ακολουθεί σαν στόκερ παντού τις πιο ακατάλληλες στιγμές;

Πώς ένα καινούριο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες μπορεί να φτιάξει τη μέρα σου;

Γιατί, ενώ οι καιροί αλλάζουν, οι ενδυματολογικές επιλογές των ανδρών περιορίζονται;

Ξέρετε μήπως αν υπάρχει μια λέξη που να εμπεριέχει όλες τις ιδιότητες μιας δυναμικής, έξυπνης, αλανιάρας και θαρραλέας γυναίκας;

Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν αρκετά επεισοδιακά για την Κατερίνα. Τα τελευταία δύο ήταν επεισοδιακά για όλο τον κόσμο. Μετά από ένα σχεδόν θανατικό, μία αναπηρία, μία πανδημία, δύο καραντίνες και τρεις παραστάσεις (“Staying Alive”, Το διαδικτυακό “Καλή Βρανοχρονιά” και το επετειακό “Φέτα, Σεξ και Αναπηρία”), η αγαπημένη stand up κωμικός έρχεται με ολοκαίνουριο, σπαρταριστό υλικό μέσα από το οποίο αναρωτιέται πού βρίσκεται και πού βρισκόμαστε σήμερα.

Με την μοναδική, χαρακτηριστική της ματιά, η Κατερίνα εξετάζει πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα και ως κωμικός με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα της, τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητα και το χιούμορ της, ενώ μιλά για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες χαρές που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα.

Μια βαθιά ειλικρινή και απολαυστικά αστεία παρατήρηση όσων ζούμε σήμερα και συχνά δεν θίγουμε, ιδωμένα μέσα από το απίθανα κωμικό φίλτρο της Κατερίνας Βρανά. Της φίνας, της ντερμπεντέρισσας.

Αν θες να παρακολουθήσεις και εσύ την παράσταση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στον αέρα του Ρυθμού 94.9 αλλά και τα social media του σταθμού και μάθε πως μπορείς να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις!Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά