Προηγούμενες Διαγωνισμούς

H Καίτη Γαρμπή στον ΡΥΘΜΟ 94.9 και το 12ο Exclusive Live «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» με καλεσμένη τη Ρένα Μόρφη!

5η Ιουλίου 2024 – 14η Ιουλίου 2024

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 και τα Exclusive Live Events «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» έρχονται να ρίξουν την καλοκαιρινή αυλαία των αγαπημένων συναυλιών με αυτό το «κάτι που θέλουμε» που έχει μόνο… η Καίτη Γαρμπή! Καλεσμένη της, η Ρένα Μόρφη.

Τo βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου, η ντίβα της καρδίας μας, Καίτη Γαρμπή, θα βρεθεί στα Village Cinemas στο The Mall Athens και στη σκηνή του 12ου Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για μια άκρως δυναμική εμφάνιση! Λαμπερή οικοδέσποινα του επερχόμενου μουσικού πάρτι θα είναι φυσικά η ραδιοφωνική παραγωγός του σταθμού που παίζει ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Γιώτα Τσιμπρικίδου. Η Γιώτα θα υποδεχτεί την αγαπημένη καλλιτέχνιδα και οι δυο τους, θα μας ταξιδέψουν σε σημεία «ορόσημα» της ζωής της Καίτης Γαρμπή και σε σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής της πορείας.

Σε αυτή τη μαγευτική νύχτα, η Καίτη Γαρμπή θα ξεσηκώσει τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ερμηνεύοντας μεγάλες παλιές και νέες της επιτυχίες. Η βραδιά θα κορυφωθεί με τη μουσική συνάντηση της ερμηνεύτριας με την καλεσμένη της, Ρένα Μόρφη! Οι δυο γυναικείες φωνές θα ενωθούν επί σκηνής, χαρίζοντας μας μοναδικές ερμηνείες και ανατρεπτικά ντουέτα.

Το 12ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» και ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 προσκαλούν τους ακροατές τους στη Vmax Sphera των Village Cinemas του The Mall Athens, την αίθουσα με τα premium καθίσματα και τον Dolby Atmos® ήχο, για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του live με την κορυφαία Καίτη Γαρμπή και την καλεσμένη της Ρένα Μόρφη, στο τελευταίο πάρτι της σεζόν!

Χορηγοί της βραδιάς είναι:

 

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά

«Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ» με την Καίτη Γαρμπή!

«Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ» με την Καίτη Γαρμπή!